• 21 37 21 36
  • service@midtjysktruck.dk
  • Tinggade 8, 8830 Tjele

Midtjysk Truck

Reparation og service af minilæsser

Mange års erfaring indenfor reparation og service

Hos Midtjysk Truck servicere vi alle mærker og typer af trucks, el trucks, diesel trucks, gas trucks, teleskoplæssere-/lifte og personlifte.

Service af alle typer trucks - og alle mærker

Har du andet maskineri, der har brug for god service, så kontakt os endeligt, så vi kan kigge på det,  når vi alligevel er ude at besøge jer. Vi har også erfaring indenfor minilæssere og minigravere, teleskoplæssere, trakturer, lifte og kraner.

 

Hos Midtjysk Truck er vi godt klar over, at det koster kunden penge at holde stille, derfor er vi hurtige til at rykke ud når det gælder. Vi har det mest basale i bilen til at få maskineriet ud at køre i en fart, og så har vi gode samarbejdspartnere der er hurtige med levering af reservedele.

Lovpligtigt eftersyn (automatisk)

Vi udfører Lovpligtige eftersyn i henhold til arbejdstilsynets Bekendtgørelse 1109 af 15. december 1992.

 

(Automatisk)

 

Vi holder styr på dine eftersyn for dig, og riner selv ud og aftaler tid til det næste eftersyn, når vi nærmer os. Sådan er du altid sikret, at maskinflåden er sund, godt serviceret og oppetiden er god.

Midtjysk Truck

Søger du en professionel reparatør af trucks og minilæsser?

Fortæl os om din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til os på mail: service@midtjysktruck.dk

Er du interesseret?

Er du interesseret i et tilbud på service og reparation?

Kontakt os for at få en snak med en reparatør om dine ønsker og krav. Vi kommer gerne ud for at besigtige opgaven og for at give professionel rådgivning. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på reparation af din truck, minilæsser eller teleskoplæsser.

​Du kan trygt ringe til os på nummeret herover eller sende os en mail på service@midtjysktruck.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med din opgave.

 

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal besvares.